Szövegdoboz: Kishazánkban is egyre elterjedtebbek a romantikus, szabadban megtartott esküvők.
Évekkel ezelőtt amerikai filmekben láthattuk ezeket a meseszép, virágcsodákkal átszőtt szertartásokat.
Megszervezhetjük egy tó vagy medence partján, az étterem udvarán, szép természeti környezetben, kertben, a lényeg, hogy kényelmesen elférjenek a vendégek.
Természetesen a legelső és legfontosabb teendőnk a szép, napos idő „megrendelése”, de egy „B” tervről mindenképpen gondoskodnunk kell!
A kültéri szertartásoknál mindenekelőtt tartsuk szem előtt, hogy a dekoráció, a díszítőelemek illeszkedjenek a környezetbe.
Díszítjük a bejárat és a bevonulás útvonalát is bevonulószőnyeggel, útvonalhatárolóval, de középpontban maga a házasságkötés helye áll, ahol az Ifjú Pár a tanúkkal foglal helyet .
A szabadban megtartott esküvők mindennapi részévé vált a „Boldogságkapu”, amely feldíszítve – örökzölddel, virágokkal, organzával, tüllel - igazán impozáns látványt nyújt.  A fiatal pár haladhat át ezen a szertartáshoz vezető úton, de maga a szertartás is lehet alatta.
Varázslatos meghitt pillanatok, amikor a kis koszorúslányok rózsaszirommal borítják a pár útját.
Természetesen a székeket székszoknyával borítjuk, sok helyen a szertartás színe még most is a hófehér, de megszokott, hogy a dekoráció színeihez igazodva a választott színek jelennek itt is meg.
Emeli az esemény fényét egy-egy jól megválasztott dekorációs elem, legyen az kovácsoltvas virágtartón burjánzó virágkompozíció vagy cserepes örökzöld.

Külső szertartások dekorációja

Szív: Aktuális 
akcióink

Rólunk, nekünk: :)