Autódíszítés

Szövegdoboz: Hangsúlyos, fontos az esküvőn az Ifjú Pár „járművének” díszítése, legyen szó egy elegáns autóról vagy éppen limuzinról, veteránautóról vagy hintóról.

Mint minden dekorációnál, itt is többféle lehetőségünk van, azonban figyelembe kell venni az autó formáját, színét, de legfontosabb a Ti elképzelésetek. Az autó díszítésénél is törekedjünk arra, hogy mind színben, mind stílusban harmonizáljon a terem díszítőelemeivel.

Szívesen használunk lágy esésű, légies anyagokat, (selyem, organza, tüll), de az örökzöldekből, élővirágból készült virágdíszekkel is különlegessé tehetjük.

Ügyelnünk kell, hogy a díszek a vezetőt ne akadályozzák a szabad kilátásban! 

Ha virágdíszítés is lesz az autón, ne felejtsünk el előtte szólni, hogy mosáskor semmiféle felületkezelő anyagot (viasz, vax, stb.) ne használjanak, különben a dísz nem tapad meg rajta.

A virágdíszek felhelyezését általában tapadókorongos, vagy mágneses rögzítéssel oldjuk meg, nem kell félni, maradandó nyomot nem hagyunk,  fúrás-faragás, szögbelövés nincs…) 

A vendégautók díszítéséhez elegendő egyforma szalagokat, masnikat készítenünk (jó, ha pár darabbal többet készítünk, ne érjen meglepetés, ha több autóval érkeznek a vendégek)

A „Nagy Napra” készíttethettek egyedi, különleges rendszámtáblát 
az ifjú pár autójára.
A friss házasokat jelző rendszámtábla a felvonulás ideje alatt van az autón, utána szép emlékként őrzik.
Elől általában az ifjú pár neve, hátul az „ifjú házasok „felírat van,
s  szerepel rajta az esküvő dátuma.
Szív: Aktuális 
akcióink

Rólunk, nekünk: :)