A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.Értettem Több infót kérek
Rólunk-nekünk10 Kezdőlap1 Szolgáltatások2 Dekorációk3 Helyszín, terem dekorációja, szertartások díszítése4 Örökcsokrok, csuklódíszek, kiegészítők5 Meghívók, felkérők, menükártyák, ültetőkártyák, ültetőtablók6 Vidd-hozd7 Galéria8 Kapcsolat9 Partnerek11
wow slider by WOWSlider.com v8.8

Rólunk-nekünk

Kiss-Pipoly Zsuzsa
Szia Julcsi!

Nagyon szépen köszönöm a dicsérő szavakat, nagyon jól esik, hogy megnézted a képeket.
Tényleg nagyon jól éreztük magunkat és minden nagyon jól sikerült ezért is voltunk olyan sugárzóak.
Már sokan kérdezték ki díszített, mindenki el van ájulva tőletek.
Gyönyörű szép lett minden. Már pár embernek beajánlottalak titeket. Nagyon jól sikerült a nászút is. Zalakaroson voltunk és nagyon szép volt a szállodánk.
Azóta visszazökkentünk a hétköznapokba, de nincs olyan nap, hogy ne nézném meg a képeket, nagyon jó visszanézni.
Nektek sok munkát kívánok

Puszi
Horváth Anita
Szia Julcsi!

Köszönjük szépen a jókívánságokat!
Persze, hogy felhasználhatod referenciaként a képeket, nagyon szép volt minden!
Ti voltatok a legjobb választás az esküvőnkön!!! Komolyan!
Senkivel nem voltam 100%-an megelégedve rajtatok kívül!
Nagyon remélem, hogy találkozunk még!
Köszönünk szépen mindent!

Szia
Bea
Kedves Julcsi,

Hétfő óta itthon vagyunk, akkor érkeztünk meg a nászutunkról. Mindenképp írni szerettem volna Neked (Nektek), hogy megköszönjem a csodaszép munkátokat. Sajnálom, hogy nem tudtatok az étteremben úgy dolgozni és haladni, ahogy terveztétek, de nagyon köszönöm, hogy mindezt toleráltátok, és amikorra mi visszaértünk már csak a csudaszép éttermet "találtuk".

A jó hír még az, hogy a fotósunk (bár külön nem kértük meg, de nagyon jó, hogy így tett) nagyon szép képet csinált a már feldekorált étteremről, ezeket el is küldöm Neked, mert szerintem teljes "pompájában" Te sem láttad az éttermet (referencia anyagként sem utolsó...smile)

Tényleg nagyon élveztem az esküvőt, csak a baj az, hogy olyan hamar elrepül........ Azt hiszem hajnali 2 óra volt az a legkorábbi időpont, amikor végre időm volt a vendégekkel foglalkozni.... ezt azért sajnálom!

A lufi díszek még most is megvannak- a fehér az tökéletes, az aranyból már egy-két lufi leeresztett, de még megtartjuk egy kis ideig. A gyerekek nagy kedvencei voltak a lufik, a "gyerekes" asztalnál szépen eltűntek a lufik idővel.... smile)

Mégegyszer nagyon köszönjük a munkátokat, az ismerőseimnek, akik még a nagy nap előtt állnak, biztosan ajánlani foglak Titeket.

Kellemes hétvégét!
Szilvi
Kedves Julcsi!

Vannak ott a környéken ismerőseink, akik még a házasság előtt állnak, és meséltünk nekik Rólatok, hogy mennyire kedvesek vagytok, és ügyesen dolgoztok.... smile
Betti és Viktor
Sziasztok!

Köszönetünket szeretnénk kifejezni a július 4-i esküvőnk fantasztikus dekorációjáért.
Felejthetetlen élménnyé tettétek számunkra ezt a napot!!!
Munkátokban további sok sikert kívánunk Nektek!

Puszi!
Kata
Szia, Julcsi!

Sokan dicsérték a képek alapján is a díszítést (gondolok itt azokra, akik nem voltak vacsorás vendégek), nagyon ízlésesnek találták. És valóban az volt, még egyszer köszönjük szépen a rengeteg munkát és odaadást, amit kaptunk Tőletek!!!
Vigyázzatok magatokra és alkossatok sok-sok szépet és maradandót, ahogy nálunk tettétek!
Élvezzétek a nyár hátralévő heteit!!!
Puszi
Majorosné Jutka
Kedves Julcsi!
Mégegyszer köszönjük a szép dekorációt, tényleg gyönyörű volt, de szerintem azért is, mert az egész családod szívvel-lélekkel készítette.
Üdv.
Móni és Gyuri
Kedves Julcsi,

Csak érdekességképpen írom meg Neked, hogy milyen szuperek voltak a lufik amit hoztál: négy levelezőlapot kaptunk vissza az augusztus 15-i Vecsési esküvőn lufival indított levelezőlapokból.

Városföld 89 km, Szentmártonkáta 38 km, Kiskunkunfélegyháza 110 km és most a legutóbbi Szerbiából, Magyarkanizsáról (Kanjiźa)érkezett vissza. Eléggé megviselt állapotban van, nem csoda, hiszen 186 km-re repült, és a Nagymamám: "Légúton küldött üdvözletét" tartalmazza.

Szóval tökéletesen működtek a lufik, és nagy élménnyel olvassuk a visszaérkezett jókívánságokat!

Üdvözlettel